Перейти к публикации

Test Report 2024/120х120х200/Led/(місцеві брідери з форума)

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

Тест-гровінг,UA

Поделиться сообщением

• pro100grow changed the title to 47Ш,Test Outdoor Fast/Foto/Auto,2024

Будуть присутні такі сорти/сідбанки:

@milen9(Wedding Chesekake fast,Kerosene Krash Foto,O.G Kush Foto,Cinema Haze auto,Night Queen auto

@sim Kritical Kush Fast,O.G Kush Fast,S.A.D Fast

@GanjaSeeds Dos-si-Dos auto,Dos-si-Dos Photo

Ну і ще щось подумаю,може знайду десь Іспанську генетику,мрія №779😏

• Like +1 5

Поделиться сообщением

По сємкам маю ось що...Збираю кеш на якісь дуже круті сємки(3-5шт) упаковку візьму або Barney's або Swet Seeds,в цьому сезоні то 100% і порівняю якість трави і чи дійсно ціна=сама висока якість.Так,це будуть  Fast-версії,в силу більшості порад.Джа допоможе:rasta_peace:@milen9, @RISEWEED, @GanjaSeeds, @sim 

IMG_3310.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 4 weeks later...

Є знатоки по індору в даний період?Згадав,що збирав колись бомж-палатку,подивився-ніби нічо так,можна гровити,5 кущів за глаза влізе і ще місця повно,так от,палатка знаходиться в неопалюваному приміщенні і з ввімкненим світлом-температура 22-25,цикл буде нічним,щоб компенсувати лампами падіння температури,як буде краще,18/6,де 6 годин нічні будуть припадати на 10:00-16:00 з періодично вмикаючогося дуйчика чи 24/0,без дуйчика?Я рахую,що останній варік-жоска порнуха і ліпше все ж таки з дуйчиком)І да,насіння замочені і вже всі луснули,від @milen9 Cinema Haze auto,Night Queen auto,British Style auto,по світлу-поки бічлед і 2 галогенові прожектори на 250 на 450W,жарять як пекло і спочатку парився,що від контакту може щось загорітись,типу пінофолу або мішковина з-під селітри,з якої власне і зібрана палатка...хз думаю в кінці місяця взяти якісь Quantum Board на 240W в районі 7К грн,але поки маю що маю...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Такі діла)

IMG_3387.jpeg

IMG_3386.jpeg

Темпа замала,думаю дуйчик вирішить,маю ось такий

IMG_3385.jpeg

IMG_3384.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

По світлу,буду замовляти китай-лед борди 2шт і Мінвелл на 240W і замонтую на металеві швелера-вуголки в якості радіатора,думаю для початку вистачить,потім мб ще 2шт поставлю на цвітіння.Хто гровив на таких?Буде толк?Бо ціна дуже демократична,за 240W-всього 3500грн комплектом виходить.

111.png

Безымянный.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 день від каски,Cinema Haze(2шт)+Night Queen(1шт) чудово залишили скорлупку в землі,British Style поки що з пропусками по зажиганію🤨Дуже довго росте корінець,ще навіть над землею не піднялись обидві,але все ок,підожду гляну,мб сорт врожайний буде)Температура:17-18С,попшикав легенько з пульвіка осмосом.Купив механучний таймер на дуйчик,тепер кожні 3 години буде вмикатись на 15хв на 1 положенні тумблера потужності.

IMG_3398.jpeg

IMG_3397.jpeg

IMG_3396.jpeg

IMG_3395.jpeg

IMG_3394.jpeg

IMG_3400.jpeg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Затарився трохи стимуляторами,буду потрохи давати корневін в компот і стимульятор росту,дуже гарно себе показав в ауті,бурштинку з пульвіка.British Style обидві так і не роздуплились,сємки сидять в землі з росточками і не ростуть а от Cinema Haze і Night Queen вже витягнулись по 2-2.5см і формується друга пара листів.Думаю їх замінити на автіки від @RISEWEED

IMG_3406.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 калаша вже плавають,нам потрібні здорові і міцні дівки,тормозячі не в наш вагон:weedbush:Стоп-матч,потрібен трансфер:eyes:Тріхоми вмєсто ізвілін:bayan:

IMG_3408.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

5 днів,під корінь-100г осмосу з корневіном+янтарка,по листу-янтарка+циркон.Трошки прохолодно в халабуді)

IMG_3413.jpeg

IMG_3414.jpeg

IMG_3415.jpeg

IMG_3416.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 1 month later...
Конец гроурепорта

вже плануєш сіяти чи просто здалеку зайшов?)))

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

33 хвилини тому, jumbojet сказав:

вже посіяв...:giggling:

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, jumbojet сказал:

ні,жду ще деякий час і під лампи в потах,потім ті дерева повивозю в Wild Nature і повкопую прямо в них)Просто вже створив,щоб вести перелік деяких питань і які сорти буду підіймати в цьому сезоні 😌Так би мовити,свого роду,щоденник)

44 минуты назад, Neverminder сказал:

вже посіяв...:giggling:

в нас тільки зима прийшла)))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

23 хвилини тому, pro100grow сказав:

ні,жду ще деякий час і під лампи в потах,потім ті дерева повивозю в Wild Nature і повкопую прямо в них)

автоквіти через їх умовно короткий цикла нема сенсу висаджувати в аут раніше ніж коли нічна температура підніметься до хоча б(!) 12 градусів, бо отримаєш ліліпутів, тобто засіваєш десь 15 травня, макс 2 тижні в горщику(0,6-1 л) і потім в аут.

по фот\фаст, якщо посієш на початку квітня отримаєш цикл 7 місяців+. воно тобі треба?  я вже минулого року посіяв фото на початку квітня - отримав цикл на 7 місяців, а у випадку з area51, яка як виявилося любить квітнути 3 місяці вийшло 8 місяців. твої сативні fast сорти в ауті не те, що не дозріють, може навіть не наростуть нормально....... на 50 широті fast починає квітнути 25 серпня.... зважай кароч

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Сьогодні 13 січня. Я по мені ще рано:giggling:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Я після минулого року більше не буду фотіки піднімать.... Тільки фасти та автомати. 48 ш.

Изменено пользователем gans30
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, jumbojet сказал:

автоквіти через їх умовно короткий цикла нема сенсу висаджувати в аут раніше ніж коли нічна температура підніметься до хоча б(!) 12 градусів, бо отримаєш ліліпутів, тобто засіваєш десь 15 травня, макс 2 тижні в горщику(0,6-1 л) і потім в аут.

по фот\фаст, якщо посієш на початку квітня отримаєш цикл 7 місяців+. воно тобі треба?  я вже минулого року посіяв фото на початку квітня - отримав цикл на 7 місяців, а у випадку з area51, яка як виявилося любить квітнути 3 місяці вийшло 8 місяців. твої сативні fast сорти в ауті не те, що не дозріють, може навіть не наростуть нормально....... на 50 широті fast починає квітнути 25 серпня.... зважай кароч

з минулого досвіду,фасти-дуже не стабільні рослини,деякі зацвіли не початку літа,деякі в середині,деякі в серпні а деякі,взагалі разом з фотіками,на початку вересня....чому це не наросте?))Дурниці якісь,нарахунок автиків і температури повнцстю згоден з тобою,а от всього іншого-однозначно ні)

2 часа назад, gans30 сказал:

Сьогодні 13 січня. Я по мені ще рано:giggling:

ну в мене минулий сезон тільки на фотіках і виїхав,але деякі фастт були як фот.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

22 часа назад, pro100grow сказал:

Тест-гровінг,UA

Нормал бро,как говорят готовь сани летом,а телегу зимой.На твоей широте,много чего можно пробовать подымать,а если осенью с погодой повезет,будешь в шоколаде.

18 часов назад, pro100grow сказал:

минулого досвіду,фасти-дуже не стабільні рослини,деякі зацвіли не початку літа,деякі в середині,деякі в серпні а деякі,взагалі разом з фотіками,на початку вересня...

Есть такое дело,даже у более мения неплохих банков,но есть и довольно стабильные вещи у местных.

20 часов назад, gans30 сказал:

Я після минулого року більше не буду фотіки піднімать.... Тільки фасти та автомати. 48 ш.

Есть бро и фотики довольно ранние,их не много,но есть.И это не бла-бла,а реально  проверенно лично на 48.5 ш.

20 часов назад, jumbojet сказал:

фот\фаст, якщо посієш на початку квітня отримаєш цикл 7 місяців+. воно тобі треба?  я вже минулого року посіяв фото на початку квітня - отримав цикл на 7 місяців, а у випадку з area51, яка як виявилося любить квітнути 3 місяці вийшло 8 місяців. твої сативні fast сорти в ауті не те, що не дозріють, може навіть не наростуть нормально....... на 50 широті fast починає квітнути 25 серпня.... зважай кароч

Так у него юга,по сравнению с 50ш,так шо наростет у него всё нормально,разве может фотик какой немного не достоит чуть,но тут уже от погоды зависит.

Поделиться сообщением

4 часа назад, Хотабыч сказал:

Нормал бро,как говорят готовь сани летом,а телегу зимой.На твоей широте,много чего можно пробовать подымать,а если осенью с погодой повезет,будешь в шоколаде.

Есть такое дело,даже у более мения неплохих банков,но есть и довольно стабильные вещи у местных.

Есть бро и фотики довольно ранние,их не много,но есть.И это не бла-бла,а реально  проверенно лично на 48.5 ш.

Так у него юга,по сравнению с 50ш,так шо наростет у него всё нормально,разве может фотик какой немного не достоит чуть,но тут уже от погоды зависит.

Вот именно- погода. В прошлом году фотики на половине цвета уже прихватил заморозок. И шишки такими размерами и остались...

Поделиться сообщением

4 часа назад, gans30 сказал:

Вот именно- погода. В прошлом году фотики на половине цвета уже прихватил заморозок. И шишки такими размерами и остались...

Дааа,було діло ну буду сподіватись на гарну погоду

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 13.01.2024 в 13:46, gans30 сказал:

Я після минулого року більше не буду фотіки піднімать.... Тільки фасти та автомати. 48 ш

Нормально можна фотіки піднімати на 48, бро. Звісно з року в рік від погоди залежить, але високі шанси все ж таки є.

Для себе зробив висновок: рання висадка і помірний азот сприяють більш ранньому зацвітанню

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 1 month later...

Приїхали ніштяки,як і планував,2 плашки по 120wSamsung LM 281B+(3000K+5000K),FR(660NM),UV(395nm),дрова ди них-XLG-240-H-AB з виносним діммером,по удобрам докупив що не вистачало,а саме:Flora Micro+Bloom по 1л,як база і альтернатива Adeanced Nutrients,з минулого грову ще пляшка літрова Gro залишилась і ще хочу стіми їхні затарити,купив мікоризу Great White(100g),5 гроубегів по 20л,зволожувач з вмонтованим таймером і просто купу кокосу і перліту,не знаю навіщо так багато,хочу спробувати гров в коко.На майбутнє,в планах маю взяти гроутент на 2 здорові фотіки і ще 2 борди,проте то буде пізніше,в мене ж тут тест гров і 5 автіків.Також забрав тестові горіхи від бро @POSTAL,навіть не рахував скільки там,проте,як домовлялись,з мене розгорнутий реп.Придивляюсь взяти комплект з двох приладів Ph i tds метр ну п поки займусь монтажем і підключенням.

Поделиться сообщением

Монтую на відрізки алюмінієвого швелеру,виходить якось так)

IMG_3425.jpeg

IMG_3423.jpeg

IMG_3424.jpeg

IMG_3426.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Змонтував на металевій штанзі з різьбою і гвинтах-барашиках.Вроді як надійно.Очікував більш-менш якогось нагрівання плат,але на 50% потужності,вони абсолютно холодні.Нове світло є,трішки пізніше розберусь як там шо з зволожувачем та замутю саванну)))

IMG_3428.jpeg

IMG_3427.jpeg

Поделиться сообщением

З 2-х auto ak-47,тільки одна дала корінь.Прошу звернути увагу @RISEWEED,може сємки трошки не свіжі?Все роблю правильно.Готую кокос,заливаю водою і упаковку перліту на вазон,буде 3 на землі,2 на коко.Так як 1 вазон порожній,швидше за все,туди залетить автік dos-si-dos від @GanjaSeeds,з ними в мене ще не було промахів.Виходить якийсь індорно-аутдорний репорт:giggling:.Ну вже веду тут,кому треба-точно знайдуть:yatta:

IMG_3430.jpeg

IMG_3431.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• sshkiper changed the title to Test Report 2024/120х120х200/Led/(місцеві брідери з форума)

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...